Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Heb je geen antwoord op jouw vraag kunnen vinden?
Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Hoe was ik een vaatdoek?

We adviseren altijd om de wasvoorschriften aan te houden die op een DDDDD product staat aangegeven. Voor een hygiënische was kunnen alle vaatdoeken
tot 60 graden gewassen worden en het liefst zonder wasverzachter. Door het gebruik van wasverzachter komt er een speciaal laagje op de doeken wat
er voor zorgt dat de vezels minder goed water absorberen. Ook raden we af om de doeken in azijn te weken bij een (eerste) wasbeurt.
Let op: onze vaatdoeken zijn geweven van katoenen garens. Er bestaat daarom een kleine kans op krimp wanneer je een vaatdoek wast.

Hoe was ik een thee- of keukendoek?

We adviseren altijd om de wasvoorschriften aan te houden die op een DDDDD product staat aangegeven. Voor een hygiënische was kunnen alle thee- en keukendoeken
tot 60 graden gewassen worden en het liefst zonder wasverzachter. Door het gebruik van wasverzachter komt er een speciaal laagje op de doeken wat
er voor zorgt dat de vezels minder goed water absorberen.
Let op: onze vaatdoeken zijn geweven van katoenen garens. Er bestaat daarom een kleine kans op krimp wanneer je een thee- of keukendoek wast.

Hoe was ik een schort/pannenlap/ovenwant/tafelkleed/placemat?

We adviseren altijd om de wasvoorschriften aan te houden die u op een DDDDD product staat aangegeven. Voor een hygiënische was kunnen alle bovengenoemde producten tot 30 graden gewassen worden.
Let op: onze producten zijn geweven van katoenen garens. Er bestaat daarom een kleine kans op krimp wanneer je een product wast.

Moeten DDDDD doeken vóór gebruik geweken en gewassen worden in koud water en/of azijn?

We ontvangen deze vraag regelmatig, maar echter raden wij dit af. Een DDDDD product hoeft niet in koud water en/of azijn geweken te worden vóór gebruik.

Hoe groot zijn DDDDD thee- en keukendoeken?

DDDDD theedoeken hebben een afmeting van 60x65cm of 65x65cm.
DDDDD keukendoeken hebben een afmeting van 50x55cm.

Hebben onze doeken een ophanglus?

Alle DDDDD theedoeken zijn voorzien van een ophanglus.
Alle DDDDD keukendoeken zijn voorzien van een ophanglus.
Alle DDDDD vaatdoeken zijn voorzien van een kleine ophanglus.

Waar komen onze producten vandaan?

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en doen ons uiterste best om de kwaliteit van DDDDD te waarborgen.
Daarbij zijn we zeer strikt wat betreft de productieprocedure. DDDDD producten worden in de volgende landen geproduceerd: Portugal, Egypte en India.

Waar kan ik een DDDDD product kopen?

Op onze ‘Waar te Koop’ pagina vindt u onze online en offline verkooppunten.