#Kitchentricks | Verminder je wallen met koffieprut

Dit is waarom je koffieprut nooit moet weggooien! ☕ Gooi jij ook regelmatig koffieprut weg na het zetten van een kopje koffie? Zonde! Koffieprut heeft namelijk ontzettend veel voordelen op het gebied van beauty, huishouden en tuinieren. Koffieprut heeft niet voor niets het zwarte goud! Lees hieronder de 11 schoonheid- en huishoudtips over wat jij […]

#Kitchentricks | Op welke plank leg jij de kaas in de koelkast?

Op welke plank leg jij de kaas in de koelkast? En weet jij eigenlijk op hoeveel graden de koelkast moet staan? Nee? Je bent zeker niet de enige die zich dat afvraagt! DDDDD helpt je met de juiste antwoorden. Lees ze hieronder.

#KITCHENTRICKS | Duurzaamheid in de keuken, Zo doe je dat!

Wil jij in de keuken een steentje bijdragen aan het milieu, maar wil je geen levensveranderingen doorgaan? Dat is ook nergens voor nodig! Met deze 10 praktische tips voor een duurzamere keuken kom je al een heel eind. En het helpt ook nog eens in je portemonnee!  

#KITCHENTRICKS | 4x schoonmaken met citroen

When life gives you lemons… go clean! Ja, want citroen bevat niet alleen heel veel vitamine C, maar ook veel zuren en oliën. En die laatste twee hebben een antibacteriële werking. Dat zorgt ervoor dat je perfect kunt schoonmaken met een citroen. We hebben de beste schoonmaaktips op een rijtje gezet.

ECHT WAAR?! | 10x wist-je-datjes over koffie

Koffie. We drinken het ’s ochtends om wakker te worden, tijdens werktijd om wakker te blijven en na het eten gewoon omdat we dat zo lekker vinden.

VOOR DE LIEFSTE MAMA | Pannenkoek op bed

Zondag is het weer zo ver; dan zetten we onze lieve mama’s weer in het zonnetje! Welke moeder kijkt er nou niet uit naar een heerlijk vers ontbijtje op bed met Moederdag.

#FOOD | 8x Hollandse Glorie

Je hebt in het buitenland vast wel eens gedacht; wat raaaar?! die Engelsen eten bonen en worst als ontbijt? Of die Italianen ontbijten onderweg in een cafeetje met koffie en een zoet broodje. Maar hier in Nederland kunnen we er ook wat van hoor. We hebben 8 typisch Hollandse eetgewoonten op een rijtje gezet.

ECHT WAAR?! | Oeps, zo vaak zou je jouw huis eigenlijk moeten schoonmaken..

Wanneer schoonmaken niet tot je favoriete bezigheden behoort, dan sta jij waarschijnlijk niet iedere dag met een stofzuiger of poetsdoek in je handen om je huis eens even schoon te maken. Nee natuurlijk niet! Dat snappen we helemaal, want we zijn natuurlijk geen geboren schoonmakers. Toch maken wij ons een beetje zorgen na het horen […]

TIPS&TRICKS | Voorjaarsschoonmaak, zo doe je dat!

Het is alweer een paar weekjes lente; voor veel mensen de tijd voor de grote lente voorjaarsschoonmaak.

#KITCHENTRICKS | 8x dingen die absoluut niet mogen ontbreken tijdens de Paasbrunch

Pasen staat voor de deur. En natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de traditionele Paasbrunch niet. Eieren beschilderen met de kids en lekker lang tafelen met vrienden en familie.